Sekmadieninis Blokart nuotykis "ant Launagio sparnų"

Taigi šaunus sekmadienis su pavasariniais vėjais jau praeityje, kaip ir geri prisiminimai apie idealų pliažą ir šaunų riedėjimą šiaurėn. Startavome nedideliu tempu Nemirsetoje, ir jau po kilometro atvykome į įžymųjį Nemirsetos Blokart rojų. Čia net jau pašilusiame ore laikosi 300 m. ilgio ir 50 m. pločio kietas asfaltinis pliažas - šaunus fenomenas! Paskraidę halfvindais iki jūros ir atgal bei suraižę smėliuką patraukėme Palangos link. Netoli Palangos gavome trumpą minkšto smėlio ir žmonių ruožą. Na o persikėlus per Ražės upelį gavom tokį smagų briziuką, kad net bigfoot'ai pradėjo dūgzti.

Kaip Audrius išsireiškė "Blokart'as idealiai tinka dėmesio terapijai, nes kai važiuoji, tai visos akys į tave, tiesiog "maudaisi" šlovės spinduliuose". Matyt jam labai tiko ir patiko dėmesio dozė. Taigi mielieji ir mielosios, kitas Blokart užsiėmimas bus "Šlovės terapija pagal Blokart Palangos Basankėje":). Tuo tarpu šaunioji Blokart trispalvė (geltona - Linas, žalia - Audrius, raudona - Matas - Arūnas) įveikė distanciją iki Šventosios ir dėl silpnėjančių vėjų nusprendė baigti žygį būtent čia.

20 km pavasarinio ir atpalaiduojančio buriavimo - tikrai šaunus rezultatas.

Oras: Saulėta, +17 C, S 5-7 m/s
Burės: 5.5 kv.m.
Laikas: 3,5 val.
Distancija: ~20 km
Maks greitis: ~35 km/h

-----

Sekmadienį vėjas S 6-8 m/s! Tad kviečiame prisijungti prie Blokart nuotykio "ant Launagio sparnų" ir paburiuoti 30 km nuo Nemirsetos iki Papės (LV) o gali ir toliau, jei turėsime nuotaikos!

Kam pakeliui, rašykite el.paštu info[eta]irklakojis.lt ir būtinai nurodykite mob.tel. bei nepamirškite paso, nes braliukai garsėja baudomis už tai.

Gero vėjo!

Komentarai

Populiarūs įrašai