Lietuvos Blokart komanda vyksta į Europos čempionatą Barselonoje


Lietuvos Blokart vėjaratininkų komanda jau pasiruošimo tiesiojoje skrydžiui į Barseloną, kur pirmąkart vyks Europos čempionatas.
Spalio 2-7 dienomis buriavimo tradicijomis garsėjančiame mieste, šalia Llevant paplūdymio, prie jūros susirungs apie 100 sportininkų iš 14-os valstybių.

Renginio šeimininkai - Landsailing BCN varžybas vykdys unikalioje 300 x 200 metrų asfalto ir žvyro trasoje, kurią vėjas pasiekia tiesiai nuo Viduržemio jūros. Bus varžomasi techniškoje priešvėjinėje-pavėjinėje distancijoje, kur rezultatą lemia ne vien vėjaračio greitis, tačiau ir jo kampas į vėją, bei vėjo pasisukimų išnaudojimas.

Dvi dienas sportininkų laukia treniruotės naujoje trasoje, o pirmasis Europos čempionato startas planuojamas spalio 4 d. 11:00 val. vietos laiku. Varžybų finišas - spalio 7 d., 14 val. apdovanojimų ceremonija.

Lietuvos garbę Ispanijoje gins ultralengvasvoris Vykintas Mizgiris, vidutinio svorio kategorijoje - Antanas Golubovskis ir Matas Mizgiris, sunkiasvorių kategorijoje - Gediminas Petrauskas ir super sunkiasvorių kategorijoje - Ilgaudas Šeputa.

Linkime puikių startų mūsų sportininkams!

Komentarai

Populiarūs įrašai