EBA suvažiavimas Maljorkoje


Šį savaitgalį Maljorkoje įvyko Europos Blokart asociacijos susirinkimas, kurio metu buvo priimta asociacijos konstitucija. Susirinkime dalyvavo šalių, atstovai iš Belgijos, Olandijos, Vokietijos, D. Britanijos, Danijos, Portugalijos, Ispanijos ir Lietuvos.
Lietuvos atstovas Matas Mizgiris: šeštadienis ir sekmadienis buvo lietingas ir labai produktyvūs, atstovai sutarė beveik visais klausimais, priėmė svarbius sprendimus dėl asociacijos veiklos tikslų, varžybų organizavimo standartų, išrinko valdybą. Europos Blokart asociacijos prezidentu pirminiam 18 mėn. laikotarpiui išrinktas belgas Nico Boel, viceprezidentu tapo britas Chris Moore, iždininku - danas Torsten Wulf, techninės komisijos pirmininku išrinktas Javier Estarellas (Ispanija), mažųjų šalių atstovu tarptautinėje IBRA asociacijoje - Matas Mizgiris.
IBRA konstitucija (Tarptautinė Blokart Lenktynių Asociacija) taipogi yra baigiama ruošti ir turėtų būti priimta šiais metais. IBRA'oje po 1 balsą turės šalys, turinčios daugiau kaip 25 narius (Ispanija, Belgija, Olandija, D.Britanija, Š. Amerika, Australija, N.Zelandija) o mažesniosios šalys turės 1 balsą per mažųjų šalių komitetą prie EBA.
Susirinkimo protokolas artimiausiu metu bus patalpintas šiame puslapyje.
Susirinkimą organizavo Blokart Balear asociacijos atstovas Santi Oliver savo rančoje. Dėkojame šeimininkams, ypač jo žmonai Norma už puikias sąlygas, tobulą maistą ir buriavimą šalia esančiame Son Vent aerodrome!

Komentarai

Populiarūs įrašai